Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Η ΕΥΘΥΜΙΟΥ είναι μία εταιρεία που εξυπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια το νευραλγικό χώρο της υγείας παρέχοντας στους πελάτες τα πλέον καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα. Με άξονα την προώθηση σύγχρονων και επαναστατικών βοηθημάτων & μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας η Ευθυμίου φροντίζει διαρκώς, σε στενή συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς, για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη και ταχύτερη παροχή υπηρεσιών στον ασθενή.

Παράλληλα, η αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας με οίκους παγκοσμίου κύρους με ηγετικό ρόλο στην έρευνα και παραγωγή βοηθημάτων και μη υλικών εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των πελατών της, με φυσικό επακόλουθο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση καθώς και την ευκολότερη και αποδοτικότερη διαχείριση ενός μεγάλου αριθμού βοηθημάτων.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη ΕYΘΥΜΙΟΥ παίζει σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική επικράτεια στον τομέα της υγείας σε καίριες ειδικότητες, όπως της Φυσιατρικής, της Ορθοπεδικής, της Νευρολογίας και Αγγειοχειρουργικής, της Γενικής Χειρουργικής καθώς και της Νευροχειρουργικής.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Το όραμα μας είναι ένα δίκτυο εμπορικών καταστημάτων σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδος

Με πλήρη σειρά προϊόντων για τη θεραπεία και αποκατάσταση ανθρώπων µε σοβαρά προβλήματα υγείας (νοσοκομειακών ορθοπαιδικών προϊόντων)

Προϊόντων που χαρίζουν ευεξία και ανατομική υποστήριξη του μυοσκελετικου ανθρωπίνου σώματος.

Ο συνδυασμός του ικανοποιητικού κέρδους με την ταυτόχρονη αίσθηση προσφοράς στον άνθρωπο είναι βασικά στοιχεία πάνω στα οποία αναπτύσσουμε και υλοποιούμε αυτό το όραμα.

Μετά από χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας, και λόγω αδυναμίας των υπαρχόντων χώρων, να καλύψουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, αποφασίστηκε η επεκταση της έταιριας μας στη αεροδρομιου 62

Σήμερα οι δραστηριότητες της Εταιρίας έχουν επεκταθεί σε όλους σχεδόν του τομείς που αφορούν την Τεχνική Υποστήριξη στην Αποκατάσταση, όπως

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ & ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Ο.Ε. ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

 

Οι εγκαταστάσεις της ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ βρίσκονται σε οδικό άξονα της Λάρισας πλησίον του κέντρου και του (ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ) με 100% εύκολη πρόσβαση για την Επαρχία, καθώς και για όλη την Θεσσαλία. και με χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

  • Έκθεση προϊόντων
  • Τεχνικής Υποστήριξης Ενηλίκων
  • Αναπηρικά Αμαξίδια όλων των τύπων,
  • Μαξιλάρια Κατακλίσεων
  • Ορθοστάτες
  • Ηλεκτροκίνητα Κρεβάτια
  • Αεροστρώματα – Γερανοί κ.α.)
has been added to your cart.
Checkout